-

A hope for your darkest moment

to have a meaningful life


Mentally Healthy

Self Clarity

Live Hopefully















Stop worry about

your mental health

It might feels frustrating

But life is too short to live hopelessly

-

We understand your struggles and

We are ready to help you

LICENSED PSYCHOLOGISTS
-
Certified & experienced Psychologist
100% SAFE & CONFIDENTIAL
-
Personal data & privacy 100% safe
PSYCHOLOGICAL ASSESSMENT
-
Easy, simple, yet comprehensive psychological assessment
PERSONALIZED PROGRAM
-
Customized program to adjust your needs

What they said about us

-Individual Testimony-

For someone like me who rarely talks to new people, but now I able to talk directly. The psychologist is easy to talk to, kind, and overall the best.

Untuk aku yang jarang bisa ngobrol dengan orang baru, kali ini aku bisa langsung ngobrol.
Orang nya enak buat ngobrol, baikk, bestt lah


P / 19 years old
-
Very kind, friendly, moreover she can guess what happened to me. Can't wait for the next session, hihi. Very patient in listening to me 🥺💓-

Baik banget, ramah, bener bener bisa nebak apa yang terjadi padaku
*gak sabar menunggu next sesi hihi, sabar banget dengerin akuuu🥺💓-
M / 24 years old
-
Friendly, kind, and listens very patiently. Suggest understandable directions and makes i feel comfortable while talking with her.

Ramah, baik dan mendengarkan dengan sangat sabar.
Memberi arahan yang dapat dimengerti dengan baik, dan membuat nyaman untuk bercerita.

V / 25 years old
-
Feeling relieved after sharing, and hopefully, after reaching the same conclusion as my previous choice, I can apply it to my life.

Merasa lega setelah sharing & semoga stlh mendptkan kesimpulan yg sama dgn pilihan saya sblmnya, bisa saya terapkan dlm kehidupan saya


L / 32 years old
-
-

Check our review on Google!

-Corporate Testimony-

The participants were very enthusiastic about the event theme that was presented, even there were many questions that they actually wanted to ask. Due to time constraints, hopefully, it can be continued again in the next HCTALK.

Peserta sangat antusias sekali dengan tema acara yg di sampaikan, sangat banyak pertanyaan yang sebetulnya ingin ditanyakan, karna keterbatasan waktu saja, semoga nanti bisa dilanjutkan kembali di HCTALK selanjutnya
PT. Pegadaian
-
The psychologist is kind and friendly, making it enjoyable to partnership with her. The material that was presented is also easy to understand and suitable to the young audience.

Psikolog baik dan ramah sehingga senang dapat bekerja sama dengan beliau, penyampaian materi juga mudah dipahami dan menyesuaikan dengan audience yang mayoritas berusia muda



Mentalhealing.id
-
Thank you for the very useful knowledge and the delivery that makes us enjoy it and not feel tense.

Terimakasih karena ilmu yg sangat bermanfaat dan juga pembawaannya yg bisa buat kita enjoy Dan ngga tegang

UPN Veteran Jakarta
-
Psychologist are very communicative, warm, wise in responding to participant's questions (without judging, providing positive and constructive words), friendly, and don't burden us as their partners.

Psikolog sangat komunikatif, hangat, bijaksana dalam menjawab pertanyaan peserta (tidak menghakimi, kata2 yg diberikan positif & membangun), ramah, dan tidak memberatkan kami sebagai partnernya
Generation Girl
-

We already help more than..

-

400+

Counseling Clients

-

100+

Companies

Hopeful Partner

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Create Your Hopeful Life Now!

-
Consult your needs now
-
Customized the program that is suitable for you
-
Create a Hopeful Life with us

Don't be trapped over the same problem



With Hope Psychology Center

Helpless & Confused now,

Hopeful & Meaningful tomorrow

-

GRAB YOUR FREE E-BOOK

7 STEP TO BE MENTALLY HEALTHY

-
Dalam e-book ini terdapat 7 tips penting untuk kamu dapat lakukan agar kesehatan mental kamu meningkat, mulai dari tindakan pertama ketika kamu sedang tidak baik-baik saja sampai bagaimana menjaga kesehatan mental kamu tetap prima
Nama
Email
No. WA
`DOWNLOAD E-BOOK
Contact Us
082328810858
partnership.hpc@gmail.com
Genius Idea, Menara Suara Merdeka Lantai 11, Jl. Pandanaran No.30, Pekunden, Kec. Semarang Tengah, Kota Semarang, Jawa Tengah, 50134
Follow Us
-
@2024 Hope Psychology Center Inc.